ANIMATION FESTIVAL
19.–22.5.2022

VUODEN 2022 UUSI VISUAALINEN ILME

Animatricks on saanut jälleen uuden upean visuaalisen ilmeen. Tämän vuoden visuaalisen ilmeen takaa löytyy animaatiotaiteilija, kuvittaja Marika Nieminen.

Marikan suunnittelemat hahmot seikkailevat niin nettisivuillamme, sosiaalisessa mediassa kuin painetussa festivaalimateriaalissa.

Myöhemmin keväällä hahmot heräävät vielä henkiin, kun Metropolia Ammattikorkeakoulun 3D-animaationlinjan opiskelijat loihtivat niistä festivaalin trailerin.

Hei!

Olen Marika Nieminen, animaatiotaiteilija ja designer, samalla opiskelen animaation maisteriksi Aalto yliopistossa. Olen opiskellut erilaisia median ja taiteen aloja, mutta en koskaan lopettanut hahmojen suunnittelua ja piirtämistä. Joten loppujen lopuksi löysin itseni Kanadasta opiskelemasta hahmoanimaatiota, jotta voisin tuoda piirtämäni hahmot eloon.

Minua inspiroivat asiat joita rakastan, sarjakuvat, piirretyt, pelit sekä (kauhu)elokuvat, ja rakastan luoda ja kehittää omia ideoita ja tarinoitani. Olen todella otettu, että sain olla tämän vuoden Animatricks festivaalin kuvittaja!