ANIMATION FESTIVAL/ 15.-18.10.2020/ HELSINKI

TURVALLISESTI FESTIVAALEILLA

Haluamme taata kaikille kävijoillemme turvallisen festivaalikokemuksen vallitsevasta tilanteesta huolimatta. Noudatamme viranomaisohjeistuksia sekä elokuvateattereiden tämän hetkisiä käytäntöjä.

Saavuthan näytöksiin ja muihin festivaalin tapahtumiin vain terveenä. Mikäli sinulla on vähäisiäkään flunssan oireita tai tunnet itsesi sairaaksi, jätä näytökset väliin. Samoin mikäli sinulla on epäilys mahdollisesta koronatartunnasta, noudatathan viranomaisohjeita, etkä saavu festivaaleille.

Kasvomaskit ja käsidesi
Tapahtumapaikkojen sisäänkäynneillä ja auloissa on kiinteitä kasidesiautomaatteja ja lisaksi kasidesia on vapaasti tar­jolla.

Suosittelemme kaikkia festivaaleille osallistuvia käyttämään kasvomaskeja ennen näytöstä ja näytöksen aikana, näytöksissä joissa on paljon katsojia. Maskeja on saataville lipunmyyntipisteissäme. Kaikki henkilökuntamme käyttää mahdollisuuksien mukaan kasvomaskeja.

Koronavilkku
Suosittelemme kaikille festivaaleille osallistuvia lataamaan THL:n Koronavilkku-sovelluksen puhelimeensa ennen näytöksiin saapumista.

Saapuminen
Vältä turhaa oleilua elokuvateatteiden aulassa. Saavu paikalle vain hieman ennen näytöksen alkua. Ostamalla lipun etukäteen nettikaupastamme välttät ylimääräisen jonottamisen lipunmyyntipisteessä. Pidä yllä 1-2 metrin turvaetaisyys muihin seurueisiin saapuessasi teatteriin sekä näytöksestä poistuessasi. Muista pitää tarvittava turvaväli myös henkilökuntaamme.

Istumapaikat
Näytöksiin ja muihin tapahtumiiin otetaan vain puolet tilojen sallitusta enimmäismäärästä. Sekä Bio Rexissä että Cinema Orionissa istumapaikat on rajattu siten, että kaytossa olevan paikan ymparille jää tar­vittava turvavali. Käytöstä poistetut paikat on merkitty valmiiksi.